Log ind

Søg hjælp

Ved hjælp af søgefunktionen kan du søge i hele listen efter både foredragsholderes navn, foredragenes emner eller foredragenes titler. Dette gøres ved at skrive den valgte søgetekst i søgefeltet der fremkommer øverst på siden når du klikker på ”Søg” i den blå topbar på forsiden af foredragslisten.

 

Jeg ved ikke hvad jeg skal søge efter:
Hvis du ikke har nogle specifikke ønsker om en bestemt foredragsholder eller et bestemt foredrag kan det være en god idé at søge på et emne. Det kan f.eks. være: kristendom, kulturmøde, litteratur, musik, politik og samfund, filosofi, etik og sang. Tryk herefter på ”søg”.

 

Jeg vil gerne søge efter pris eller landsdel
Hvis du gerne vil søge efter foredragenes pris og afholdelsessteder, skal du klikke på ”udvidet søgning ” som er placeret til højre for søgefeltet og under hjælp-linket. Herefter kan du vælge dine søgekriterier i de to nye søgebokse der fremkommer i henholdsvis højre og venstre side. Tryk herefter på den store søgeknap eller på enter på tastaturet.

 

Jeg vil gerne søge på kategorier
Hvis du kunne tænke dig at søge efter de kategorier, som alle foredragene er sorteret efter, skal du klikke på udvidet søgning, som er placeret til højre for søgefeltet og under hjælp-linket. Her skal kan du i det midterste af de nye søgefelter der fremkommer vælge en ”kategori” fra listen. Tryk herefter på den store søgeknap eller på enter på tastaturet.

 

Jeg har kun begrænsede oplysninger
Selvom du kun skulle have dele af navnet på en foredragsholder eller en foredragstitel, kan du sagtens søge på dette. Der søges på alle ordene i hele foredragslisten, så et mellemnavn eller uddrag af foredragets titel vil også lede maskinen frem til den enkelte foredragsholder.

 

Jeg har klikket på udvidet søgning, men vil bare søge almindeligt
Ikke noget problem. Du undlader bare at indtaste noget i de tre udvidede søgekriterier og skriver så det, du ønsker at søge efter i det store søgefelt. Alternativt kan du klikke dig tilbage til den simple søgning ved at klikke på simpel søgning over hjælp knappen.